INGYENES MOBIL APPLIKÁCIÓK

MIRE JÓ A G4S EYESECURE?

A legmagasabb szinten biztosíthatja otthona, irodája védelmét illetve idős szerettei felügyeletét. G4S Távfelügyelet eyeSecure – okostelefonon is! A G4S eyeSecure segítségével többé nem fordulhat elő, hogy távolléte alatt a riasztó rendszer kikapcsolt állapotában marad. Az eyeSecure riasztórendszer nem csak a betörésre figyelmeztet, hanem káresemény megelőzésére és előjelzésére is kiválóan alkalmas. Okostelefonja segítségével a világ bármely pontjáról be- és kikapcsolhatja rendszerét. A G4S eyeSecure korlátok nélkül kínál biztonságot és törődést az emberek számára!

Van már riasztóm, hogyan válthatok?

A G4S eyeSecure rendszer szolgáltatásainak igénybevételéhez nem szükséges a jelenlegi riasztórendszerét lecserélni. A G4S eyeSecure-hez illeszthetőek a már meglévő érzékelők és a rendszer újakkal is kiegészíthető. A riasztórendszer telepítéséhez nem kell szabadságot sem kivennie, hiszen egy szakképzett telepítő által a rendszer pár óra alatt felszerelhető, illetve a későbbiekben bármikor kiegészíthető.

A G4S eyeSecure rendszer moduljai

A riasztórendszer, a klasszikus vagyonvédelmi eszközök teljes vertikumán túl kiegészíthető vízszivárgás érzékelővel, CO, füstérzékelővel és egészségügyi segélykérővel is. A beszerelt kamerákkal pedig bármikor valós idejű állóképet kaphat otthonáról, üzletéről. Ezen felül a G4S eyeSecure a kármegelőzésben is hatékony szerepet játszik, hiszen a berendezés rendelkezik füst, gáz, szén-monoxid és vízszivárgás érzékelőkkel is. Mindezt természetesen vezeték nélkül, bárhol, bármikor, korlátok nélkül.

/* */