MIÉRT A G4S TŰZ TÁVFELÜGYELETET ÉRDEMES VÁLASZTANIA?

Tudjuk, hogy partnereink biztonság iránti igénye ma erősebb, mint korábban bármikor, ezért arra törekszünk, hogy számukra minden esetben a legmegfelelőbb védelemről gondoskodjunk. Megbízóink működését érintő veszélyforrások felismerésén túl, az alkalmazottaik, valamint az eszközeik hatékony védelme érdekében folyamatosan különféle biztonságtechnikai rendszerek kialakításán fáradozunk.

Országos távfelügyeleti szolgáltatóként képesek vagyunk hazánk bármely településén lévő objektum tűzjelzéseit közvetlenül a területileg illetékes tűzoltóság felé továbbítani.

Szakembereink a tervezéstől a kivitelezési projektek irányításán át, a rendszeres karbantartásig látják el partnereink biztonságtechnikai rendszereit, valamint biztosítják azok 24 órás ügyeletét.

MI AZ A TŰZ TÁVFELÜGYELET?

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásai szerint, meghatározott paraméterekkel rendelkező objektumok esetében tűz távfelügyeleti szolgáltatást kell alkalmazni.

Még akkor sincs ok az aggodalomra, ha a járművet az indítókulcsokkal együtt tulajdonítják el. A rendszer GPS egységével folyamatosan nyomon követhető a gépjármű útvonala, és a megfelelő pillanatban távolról leállítható. Természetesen, éles helyzetben kollégáink a jármű nyomába erednek és követik a megfelelő rendőri intézkedésig.

Ezen távfelügyelet egy tűzvédelmi szolgáltatás, ami az érzékelők által leadott jelzések tűzjelző központ felé történő továbbítása a G4S távfelügyeleti rendszerén keresztül a területileg illetékes tűzoltóság felé, a szerződésben rögzített és szigorúan ellenőrzött módon. A jelzések továbbítására a legfejlettebb GPRS technológiájú kommunikátort használja társaságunk.

Fontos tudni, hogy a tűzoltóság kivonulási költsége igen magas, amely a szolgáltatás igénybevevőjét terheli. Ezért tűzriasztás esetén még fontosabb, hogy időben mondja le a téves riasztást.

A G4S távfelügyeleti központ rendelkezik a BM OKF tűzjelzések továbbítására vonatkozó engedéllyel. Az átviteli megoldások közül a kiemelt biztonságú GPRS megoldásra vonatkozóan rendelkezik a Társaság a szükséges tűzvédelmi megfelelőséget alátámasztó forgalomba hozatali engedélyekkel.

TŰZVÉDELMI RENDSZEREINK:

  • Tűzjelző berendezések és felügyeleti rendszereik
  • Gázzal oltó berendezések informatikai géptermek, és egyéb ipari, kereskedelmi létesítmények védelmére
  • Habbal oltó berendezések
  • Beépített vízzel oltó (sprinkler) rendszerek
  • Kézi és mobil tűzoltókészülékek forgalmazása
  • Teljes tűz és munkavédelmi tevékenység folytatása
  • Gázveszélyt jelző rendszerek
/* */