Nemzetközi trendeket követve Magyarországon is egyre elterjedtebb egyes munkaterületeken az önálló munkavégzés. Ilyen esetekben a munkavállalóra sok veszély és fenyegetettség leselkedik, mind környezete, mind pedig munkája által. E veszélyeket kezelni kell. Lone Worker készülék és hozzá kapcsolódó szolgáltatásunk használatával átvállaljuk Öntől ezt a terhet.

ISMERJE MEG EGYEDÜLÁLLÓ ESZKÖZÜNKET ÉS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

Ön dönti el, hogy a tokkal és beépített nyomkövetővel ellátott Lone Worker készülék milyen gyakran jelezze beosztottja helyzetét központunknak. Biztonságos internetes felületünkön látja a pontos pozíciót, amit Google térképen is megtekinthet. A készüléket dőlésérzékelő funkcióval is felszerelték, melynek jelzése azonnal befut központunkba, ahonnan diszpécsereink elvégzik a korábban megbeszélt teendőket (pl. értesítenek egy személyt).

A Lone Workerrel nem csak Ön tudhatja biztonságban alkalmazottját, hanem az S.O.S. gombnak köszönhetően ő is saját magát. Megnyomása esetén rögtön jelzést küld központunknak, kollégáink pedig megteszik az előre egyeztetett lépéseket (például értesítik az illetékes hatóságokat). Kétoldali hanghívásokra is lehetőség van, így gyorsan tudjuk Önt tájékoztatni az esetleges vészhelyzetről és annak körülményeiről, vagy a felhasználó állapotáról. Néma hívást is tudunk biztosítani: ekkor központunk felhívja az eszközt, azonban az semmilyen jelzést nem ad erről a felhasználójának, kizárólag Önnek továbbítjuk a hanganyagot.

Amennyiben módosításokat igényel az eszköz beállításaiban, ezt bármikor távolról is meg tudjuk tenni. A hosszú távú biztonságos működés érdekében az 1050 mAh (Li-ion) akkumulátor – használattól függően – akár 24 órán át üzemel. Energia megtakarítás céljából alvó üzemmódra is lehet kapcsolni, így készenléti ideje is több lehet. Országos lefedettségét a mobilszolgáltatók által vállalt korláttal biztosítjuk. Másodlagos kommunikációs csatornával is rendelkezik a biztonságos működés érdekében (GPRS data; SMS).

Szolgáltatásunkba beletartozik a 0-24 órás távfelügyelet, és a jelzésekre történő előre meghatározott intézkedések azonnali végrehajtása. Tartalmazza a készülékben elhelyezett SIM kártya havi alap és forgalmi díját. A rendszer működéséről bármikor beszámolást kérhet az Ön számára is 24 órában elérhető központunktól.

/* */