A G4S TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSA EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BIZTONSÁGOT NYÚJT ÖNNEK.

Tevékenységünk kiterjed ingatlanok, egyéb objektumok, gépjárművek, személy és teherfelvonók távfelügyeletére, valamint tűzvédelmi távfelügyeleti-szolgáltatásra.
Távfelügyeleti szolgáltatásunkkal az országos lefedettségünknek köszönhetően hazánk minden pontján képesek vagyunk szolgáltatni. A távfelügyelethez szorosan kapcsolódó kivonuló szolgálat szinte teljes egészében lefedi az országot, ennek okán riasztás esetén meghatározott normaidőkön belül tudunk biztosítani kivonulást. Akárhol is él az országban, velünk biztonságban lehet otthona, értéke.
Vagyonának védelméről a nap 24 órájában távfelügyeleti központunk jól képzett vagyonvédelmi szakemberei és ügyfélszolgálatunk gondoskodik. Minden esetben vezetéknélküli, GSM és GRPS alapú technológiákat használunk, hogy ne jelenthessen gondot, ha elvágják a kábeleket.
Riasztás esetén biztos lehet benne, hogy a megfelelő szakember vonul ki. Járőreink közé csakis erkölcsileg feddhetetlen kollégák kerülhetnek.
Rendszerünk számos vállalati és lakossági igényhez tud alkalmazkodni. Tanácsadó szakértőink segítségével Ön is testre szabott biztonságtechnikai megoldásokat igényelhet tőlünk.
Szolgáltatásaink részleteiért és további tájékoztatásért keresse bizalommal kollégáinkat a 1447-es telefonszámon vagy az ertekesites@g4s.com e-mail címen!

Keressen bennünket és kérjen ajánlatot távfelügyeleti szolgáltatásunkra!

/* */