MEGELŐZŐ JÁRŐRÖZÉSÜNKKEL NAGYOBB BIZTONSÁGBAN TUDHATJA OTTHONÁT

A bűnelkövetők igyekeznek elkerülni a kockázatos szituációkat, és minél inkább kerülik a lebukás lehetőségét. Ezt szem előtt tartva, az elrettentést célzó járőrszolgálatunk csökkenti az Ön kockázatát is.

Meglévő ügyfeleink részére készített szolgáltatásunk célja, hogy megelőzzük a vészhelyzeteket és csökkentsük a fenyegetettséget. Így Ön is nyugodtabban lehet távol otthonától vagy családjától. Amennyiben rendelkezik távfelügyeleti szolgáltatásunk egyikével (például G4S központjába kötött riasztóberendezéssel), kiegészítésként igényelheti.

Preventív járőrözésünket. Kollégáink előre megadott alkalommal és időközönként megjelennek az otthonához legközelebbi közterületen, ahol 4-5 percet töltenek el demonstratív, bűnmegelőzési jelleggel.

Szolgáltatásunkat csak a G4S járőrszolgálattal ellátott településeken tudjuk nyújtani, ha más területre szeretné igényelni, vegye fel velünk a kapcsolatot további egyeztetés céljából. A járőrözésnek nem része az épület magánterületi részeinek ellenőrzése, sem pedig bűncselekmény vagy szabálysértés esetén intézkedés megtétele.

KERESSEN BENNÜNKET, KÉRJEN AJÁNLATOT PREVENTÍV JÁRŐRÖZÉSI SZOLGÁLTATÁSUNKRA!

/* */