HOGYAN MŰKÖDIK A GÉPJÁRMŰ TÁVFELÜGYELET?

A gépjármű távfelügyelet olyan vezetéknélküli biztonságtechnikai megoldás, amely a gépjárműbe szerelt műholdas nyomkövető mellett autóriasztót és még számos védelmi funkcióval rendelkező kiegészítőt is tartalmaz. A gépjárműbe szerelt biztonsági rendszer jelzéseit távfelügyeleti központunk fogadja, amelyeket diszpécsereink dolgoznak fel. A védelmi rendszer állapotától a gépjármű tartózkodási helyéig a rendszer számos információt továbbít a nap 24 órájában.
Nincs ellophatatlan autó. A tolvajok folyamatosan kísérleteznek a legmodernebb gépjárművédelmi rendszerek kiiktatásával, ezért azokat rendszeresen fejlesztjük, modernizáljuk, így mindig egy lépéssel a tolvajok előtt járunk. A célunk megnehezíteni az elkövetők dolgát, és mielőbb megtalálni eltulajdonított járművét. Velünk a lopás jó eséllyel csak kísérlet marad.

HOGYAN MŰKÖDIK A GÉPJÁRMŰ VÉDELMI SZOLGÁLTATÁS?

A gépjárművédelmi rendszer egyik eleme a fejlett autóriasztó. A jármű elvontatása, vagy ajtajainak nyitása nem történhet meg anélkül, hogy jelzést ne küldene. A motor beindításánál szintén akadályba ütközik az elkövető. Az indításgátló eszköz folyamatosan kapcsolatban van egy sofőrazonosítóval. Amennyiben az azonosító kulcsot nem érzékeli, blokkolja az indítást és riaszt helyben, illetve központunk felé is. Még akkor sincs ok az aggodalomra, ha a járművet az indítókulcsokkal együtt tulajdonítják el. A rendszer GPS egységével folyamatosan nyomon követhető a gépjármű útvonala, és a megfelelő pillanatban távolról leállítható. Természetesen, éles helyzetben kollégáink a jármű nyomába erednek és követik a megfelelő rendőri intézkedésig.

JOBB BIZTONSÁG = OLCSÓBB CASCO

A GPS-es gépjármű távfelügyelettel nyomon követett autók a legbiztonságosabb kategóriába tartoznak, ezért a CASCO biztosítás díja is alacsonyabb.

SZINTE LEHETETLEN KIIKTATNI

A rendszer tartalék áramforráson a jármű fő akkumulátorának kiiktatása után is tovább üzemel. Természetesen a szabotázsról azonnal riasztást küld központunkba, hogy diszpécsereink megkezdhessék a szükséges intézkedéseket.

BIZONSÁG MENET KÖZBEN IS

A pánik gomb és kihangosító szett beépítésével a sofőr menet közben is biztonságban lehet. Azonnal jelezni tud vészhelyzet esetén központunknak, ha piros lámpánál vagy parkolás közben próbálnák meg eltulajdonítani a járművet.
/* */