Idősebb szeretteinknek gyakran kiemelt törődésre és odafigyelésre van szükségük, így nem csoda, ha nyugtalanok vagyunk, amikor egyedül kell otthon hagynunk őket. A G4S Egészségügyi távfelügyeleti szolgáltatása ezen esetekre kínál hatékony megoldást Önnek. Új generációs riasztónk, az eyeSecure egészségügyi modulja teljes körű rálátást biztosít az idősebb rokonokra.
Szolgáltatásunk segítségével a vészjelzőn keresztül azonnal jelezhetik egészségügyi problémáikat a rászorulók. Munkatársaink vészjelzés esetén a felszerelt berendezéssel telefonos kapcsolatot hoznak létre Ügyfelünkkel, így a megfelelő segítség időben érkezik. Probléma esetén diszpécsereink értesítik a hozzátartozókat, szükség esetén pedig szakszerű ápoló személyzetet küldenek a helyszínre.

Mozgáskontroll

Nem elegendő kizárólag azt tudnunk, hogy szerettünk otthon tartózkodik-e. Idősebb kora miatt azzal is tisztában kell lennünk, hogy minden rendben van-e vele. Intő jel lehet, ha időskorú rokonunk huzamosabb ideig nem mozdul. A G4S Egészségügyi vészjelző berendezése akkor is képes riasztani, ha szerettünk mozgásképtelenné válik, és nem tud vészjelzést leadni. A mozgásérzékelő rendszer a nap 24 órájában figyeli a védett személy mozgását. A mozgáskontroll funkció a szokások alapján testreszabható. Szabadon állítható a mozgáselmaradás jelzésének időtartama, 12 perctől akár 72 óráig.
Tapasztalataink alapján legfeljebb öt óra szükséges ahhoz, hogy valaki megmozduljon alvás közben. Amennyiben az illető nem mozdul meg öt órán belül, az érzékelő riasztást küld. Abban az esetben, amikor egy idős, vagy mozgássérült személy elesik és nem képes felállni, a vezeték nélküli vészhívó rendszer ezt is automatikusan észleli és jelzést küld távfelügyeleti központunknak. Távollét esetén a berendezés úgy is élesíthető, mint egy hagyományos riasztó berendezés, amely mozgás esetén jelezni kezd.

VALÓS IDEJŰ KAMERAKÉP

Önnek bármikor lehetősége van élőkép kérésére a mozgásérzékelő kamerán keresztül. A kép bármilyen internetes böngészővel, illetve az ingyenes okostelefon alkalmazás segítségével megtekinthető. A PIR Kamera érzékelője a mozgás elmaradását is érzékelni tudja..

LÁTNI = TUDNI

Vészhelyzet esetén a kamera automatikusan aktiválja magát, majd a riasztással egyidőben képsorozatot készít. Ezeket rögtön továbbítja távfelügyeleti központunknak, valamint Önnek, melyet az okostelefonra készült alkalmazás segítségével megtekinthet.

SEGÍTSÉG GOMBNYOMÁSRA

A 2-Way (kétirányú) segélykérőt kifejezetten pánikjelzés leadására vagy orvosi segélyhívásra tervezték. A távirányító strapabíró kialakítása, vízállósága és nagy gombja egyszerű használatot tesz lehetővé idősek, fogyatékkal élők és látássérültek számára egyaránt.
Legfőbb funkciói:

  • Kétféle használati lehetőség: pánikriasztás vagy orvosi segélyhívás kérése
  • Visszajelző LED fények
  • Alacsony fogyasztású 3V-os lítium elemmel működik
  • Jeltovábbítás egészségügyi vagy pánik helyzet esetén

EGYSZERŰ KOMMUNIKÁCIÓ

A kihangosító készülék vezeték nélküli és hibrid kialakításban is kérhető. A prémium minőségű beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően nem állhatnak kommunikációs nehézségek a gyors és szakszerű segítségnyújtás útjába. A kiváló hangminőség alacsony hangerőnél is garantált.

TUDJA BIZTONSÁGBAN IDŐSEBB CSALÁDTAGJÁT!

Igényelje ingyenes tanácsadásunkat, amelynek keretén belül biztonságtechnikai szakértőnk egyikével egyeztethet személyesen, hogy közösen megtalálják az Ön és rokona számára is ideális megoldást.

/* */