Riasztórendszere mellé most akciós távfelügyeleti szolgáltatás jár!

Rendelje meg most a G4S Biztonsági Szolgáltatások Zrt. távfelügyeleti szolgáltatását az alábbi elérhető kedvezményekkel:

2 ÉVES HŰSÉGSZERZŐDÉS VÁLLALÁSA ESETÉN

Társaságunk a távfelügyeleti szolgáltatást négy hónapon keresztül 50% kedvezménnyel, vagy a hűségidő alatt 8% kedvezménnyel biztosítja az Ön részére. A hűségnyilatkozat lejártát követőn a távfelügyeleti szolgáltatás díja automatikusan a mindenkori listaár szintjére emelkedik.

3 ÉVES HŰSÉGSZERZŐDÉS VÁLLALÁSA ESETÉN

Társaságunk a távfelügyeleti szolgáltatást fél éven keresztül 50% kedvezménnyel, vagy a hűségidő alatt 8% kedvezménnyel biztosítja az Ön részére. A hűségnyilatkozat lejártát követőn a távfelügyeleti szolgáltatás díja automatikusan a mindenkori listaár szintjére emelkedik.

Amennyiben nem rendelkezik még lakásriasztóval

Új riasztórendszer és távfelügyeleti szolgáltatás megrendelése esetén most akár bruttó 63 500 Ft kedvezményt adunk a riasztó rendszer árából. *

A kedvezményes vezetékes riasztórendszer tartalmaz:

  • 1 db riasztóközpontot
  • 1 db kezelőpanelt
  • 2 db mozgásérzékelőt
  • 1 db nyitásérzékelőt
  • 1 db kültéri G4S hangfényjelzőt (szirénát)
  • A rendszer teljes telepítési és kiszállási költségét

* Feltételek:

  • GPRS ELIT távfelügyeleti szolgáltatás megrendelése
  • 3 éves hűségnyilatkozat vállalása a G4S távfelügyeleti szolgáltatásra vonatkozóan
A kedvezmény további részleteivel és feltételeivel kapcsolatban kérje ingyenes helyszíni biztonságtechnikai tanácsadásunkat.

Egyéb kedvezmények

E-számlán történő fizetés esetén; a távfelügyeleti szolgáltatás díjából számlánként bruttó 100 Ft (79 Ft + áfa) kedvezményt biztosítunk. CSBM és e-számlás együttes fizetés esetén a távfelügyeleti szolgáltatás díjából számlánként bruttó 200 Ft (157 Ft + áfa) kedvezményt biztosítunk. Egy megrendelőhöz köthető minimum 3 végpontszám esetén a távfelügyeleti szolgáltatás listaárából (végpontonként) 5% kedvezmény. A felcsatlakozástól számított 30 napon belüli téves kivonulások díja teljes mértékben elengedésre kerül (a négy térítésmentesbe sem számít bele). * Kizárólag objektum védelmi távfelügyeleti szolgáltatás esetén.
/* */