Mit jelent a vagyonvédelem napjainkban?

Amióta az ember rendelkezik magántulajdonnal, azóta léteznek olyanok, akik szeretnének bennünket megszabadítani vagyontárgyainktól. Így a vagyonvédelem is korán megjelent a történelemben. Míg az ősidőkben az emberek csak a bunkós botokra és a harapós kutyákra hagyatkozhattak, addig ma már csúcsminőségű technika és emberek együttműködő munkája eredményeként valósul meg a hatékony vagyonvédelem.

A XXI. század fordulóján minden ahálózatokra épül, legyen szó szórakoztató elektronikáról, közlekedésről vagy épp a lakásunk, autónk védelméről. A G4S a világ legnagyobb biztonságtechnikai cégeként hosszú évek tapasztalatait hasznosítva fejlesztette ki vagyonvédelmi rendszereit.

g4s-jarorszolgalat - no rendszam

 

Mikor és hol van szükség vagyonvédelmi szolgáltatásra?

Amikor vagyonunk megőrzése az cél, mindig egy lépéssel a bűnözők előtt kell járnunk. Ezért cégünk fokozott figyelemmel kíséri nem csupán a technikai fejlesztéseket, hanem a bűnözők új fogásait is. A vezeték nélküli vagyonvédelmi rendszerek úttörő módszereit és eszközeit már ma is alkalmazzuk.

A távfelügyeleti szolgáltatásainkon, valamint a GSM és GPRS riasztók alkalmazásán keresztül képesek vagyunk megakadályozni a legtöbb betörést és gépjármű lopást. Ezek az érzékelők ugyanis nehezen kiiktathatók, a legmodernebb kommunikációs csatornákat használják és mindössze másodpercek alatt riasztják a tulajdonost és a távfelügyeleti központot.

Fő a bizalom

A vagyonvédelem ma már leginkább olyan szolgáltatás, amikor másokat bízunk meg a lakásunk, üzletünk vagy gépjárműveink védelmével. Ezért a G4S-nél a megbízhatóság és a legújabb technológiák használata elengedhetetlen részei a munkánknak. Kipróbált rendszerek, több mint 100 éves tapasztalat és állandó fejlesztések garantálják szolgáltatásaink minőségét.

Ügyfeleink előtt olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek személyes igényeiknek felelnek meg. A helyszíni felmérés arra szolgál, hogy Ön is tisztában legyen vele, milyen kockázati tényezőkkel kell számolnia, ha nem védelmezi a megfelelő technológiával vagyontárgyait. A G4S munkatársai az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást fogják ajánlani.

Kérjen ingyenesen biztonsági tanácsadást!

Töltse ki az alábbi mezőket és biztonsági szakemberünk rövid időn belül felkeresi Önt.

Mely szolgáltatásról kér tájékoztatást?

Honnan hallott rólunk?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha értesülni szeretne legújabb akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

SZOLGÁLTATÁSOK

Ügyfélszolgálat
(Hétfő-Péntek: 8-16 óráig)
Ingatlanriasztás lemondása!
(0-24 órában hívható!)
0-24 Help desk
Help desk
(Műszaki hiba esetén)