Kövessen minket!

Mit jelent a vagyonvédelem napjainkban?

Amióta az ember rendelkezik magántulajdonnal, azóta léteznek olyanok, akik szeretnének bennünket megszabadítani vagyontárgyainktól. Így a vagyonvédelem is korán megjelent a történelemben. Míg az ősidőkben az emberek csak a bunkós botokra és a harapós kutyákra hagyatkozhattak, addig ma már csúcsminőségű technika és emberek együttműködő munkája eredményeként valósul meg a hatékony vagyonvédelem.

A XXI. század fordulóján minden ahálózatokra épül, legyen szó szórakoztató elektronikáról, közlekedésről vagy épp a lakásunk, autónk védelméről. A G4S a világ legnagyobb biztonságtechnikai cégeként hosszú évek tapasztalatait hasznosítva fejlesztette ki vagyonvédelmi rendszereit.

g4s-jarorszolgalat - no rendszam

 

Mikor és hol van szükség vagyonvédelmi szolgáltatásra?

Amikor vagyonunk megőrzése az cél, mindig egy lépéssel a bűnözők előtt kell járnunk. Ezért cégünk fokozott figyelemmel kíséri nem csupán a technikai fejlesztéseket, hanem a bűnözők új fogásait is. A vezeték nélküli vagyonvédelmi rendszerek úttörő módszereit és eszközeit már ma is alkalmazzuk.

A távfelügyeleti szolgáltatásainkon, valamint a GSM és GPRS riasztók alkalmazásán keresztül képesek vagyunk megakadályozni a legtöbb betörést és gépjármű lopást. Ezek az érzékelők ugyanis nehezen kiiktathatók, a legmodernebb kommunikációs csatornákat használják és mindössze másodpercek alatt riasztják a tulajdonost és a távfelügyeleti központot.

Fő a bizalom

A vagyonvédelem ma már leginkább olyan szolgáltatás, amikor másokat bízunk meg a lakásunk, üzletünk vagy gépjárműveink védelmével. Ezért a G4S-nél a megbízhatóság és a legújabb technológiák használata elengedhetetlen részei a munkánknak. Kipróbált rendszerek, több mint 100 éves tapasztalat és állandó fejlesztések garantálják szolgáltatásaink minőségét.

Ügyfeleink előtt olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek személyes igényeiknek felelnek meg. A helyszíni felmérés arra szolgál, hogy Ön is tisztában legyen vele, milyen kockázati tényezőkkel kell számolnia, ha nem védelmezi a megfelelő technológiával vagyontárgyait. A G4S munkatársai az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást fogják ajánlani.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Ingyenes biztonságtechnikai tanácsadás.
Az alábbi mezők kitöltése után biztonságtechnikai szakemberünk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Mely szolgáltatásról kér tájékoztatást?

Honnan hallott rólunk?

KÉRDÉSE VAN?

Írjon ügyfélszolgálatunknak.
Az alábbi mezők kitöltése után ügyfélszolgálati munkatársunk munkaidőben (H-P 8-16) válaszol kérdéseire.

SZOLGÁLTATÁSOK

Ügyfélszolgálat
(Hétfő-Péntek: 8-16 óráig)
Ingatlanriasztás lemondása!
(0-24 órában hívható!)
0-24 Help desk
Help desk
(Műszaki hiba esetén)